• sidehode - 1

Hvordan vasker du klærne dine? Noe om vaskemiddel

Flytende vaskemiddeleller vaskepulver? Hvilken vil vaske mer ren?

BE4

Så lenge de effektive dekontamineringsingrediensene er de samme, er rensekraften i teorien den samme.

Selv om forskjellige merker har sine egne oppskrifter, er de mest effektive dekontamineringsingrediensene i klesvaskprodukter faktisk overflateaktive stoffer. Hovedforskjellen mellom dem ligger i opplevelsen og brukervennligheten.

Nærmere bestemt er vaskepulver billigst, men løseligheten vil være dårlig ved lave temperaturer, og det vil være lettere å stå om vinteren. I tillegg vil skadene på stoffet være relativt store.

Kjenner du lett varme ved håndvask, skyldes det også at vaskepulveret ofte er basisk, og stimuleringen av huden er relativt stor (hudoverflaten er svakt sur).

I kontrast,vaskemiddeler mer løselig og kan lett løses opp under vaskeforhold med lav temperatur eller hardt vann.

Det er også flere valg, hvis det ikke er spesielle behov (ull og kashmir, bakterier og midd, etc.), er valget av vanlige merkeprodukter ikke veldig forskjellig, i utgangspunktet kan du kjøpe med lukkede øyne.

Vaskegelé er så dyrt
Er det en IQ-skatt?
Essensen av vaskemiddel er konsentrert vaskemiddel. Innholdet av vaskemiddelet "overflateaktivt middel" er vanligvis 15 %, og den resterende delen er hovedsakelig vann. Overflateaktivt innhold av noen konsentrertvaskemiddelkan nå 30 % til 40 %, og overflateaktivt innhold i tøykuler er ofte så høyt som 80 % til 90 %.

Så, ikke se på en liten vaskeperle, vask en bøtte med klær egentlig ikke noe problem.

Hovedproblemet med vaskegelé er faktisk: det er dyrt.

Tatt i betraktning den bærbare designen og den mykere smaksformuleringen, er produksjonskostnadene for tøykoagulanter relativt høye. Men det er veldig praktisk å bruke, ikke trenger å se på hetteskalaen, en om gangen, den ytre emballasjefilmen vil løse seg opp av seg selv. Du trenger ikke bekymre deg for søl når du reiser.

Vanligvis hjemmevaskemiddel/pulver, gå ut med tøykondens, kostnadseffektivt ikke noe problem ~

BE2

Undertøyskrem
Fungerer det virkelig?
Enten det er undertøysvaskemiddel eller undertøysåpe, betyr ikke det å ta med søkeordet «undertøy» at det er spesielt egnet for å fjerne blodflekker, men at formuleringene deres har en tendens til å være skånsommere.

Mange er vant til å håndvaske undertøy, og undertøy er generelt relativt tynt, så formeldesignet til de fleste rengjøringsprodukter for undertøy bør utformes for å sikre vaskeeffekten så mye som mulig, ved å bruke en formel som er mindre irriterende for huden og mindre skade på stoffet.

Hvordan dømmevaskemiddel
Er det for mye eller for lite?
Husk å se på skalaen på flaskekorken! Det er best å bruke mengden som er angitt på pakken (noen skjeer/noen milliliter for X klesplagg) og litt mindre.

Vaskeeffekten av vaskemiddel er også et tak, ikke jo mer jo bedre, jakten på høy konsentrasjon av vaskemiddel vil ikke bare skade stoffet, skylling utilstrekkelig vil også ha rester på overflaten av klærne, kan forårsake hudproblemer.

En hel kurv med tøy er fortsatt flekkete? Det er ikke fordi jeg ikke har lagt nok vaskemiddel i. For flekker er målrettet behandling mer effektivt enn overflødig vaskemiddel.

I tillegg til den tidligere nevnte blodbehandlingen, kan oljeflekker eller måltider brukes med enzymatiskevaskemiddel, som tilsetter protease eller lipase, kan bedre bryte ned protein- og fettkomponentene i oljen og sausen.

Hvis du støter på svetteflekker på halsen, halsen eller mansjettene, prøv å bruke spesialfarget blekepulver og rengjøringsmiddel for vaskemaskin (overraskelse!). Prøv å bløtlegge den i varmt vann og bruk hansker.
Hvordan vet du om det er rester
Kan hurtigvask-modusen skylles
Når du skyller siste gang, kan du observere at hvis det er mye skum i vaskemaskinen, eller hvis tøyet er åpenbart fett før tørking, er det sannsynligvis rester. Du kan flyte den på nytt hvis du er bekymret.

Ekspressmodus krever mindre vaskemiddel enn vanlig modus. Ved forkortet vasketid er det å forvente samme vaskedose for å vaske 6 eller 7 plagg for å legge unødvendig press på hurtigvaskmodusen.

Sett innvaskemiddel
Er desinfeksjonsmiddel fortsatt nødvendig
Det er sant atvaskemiddelkan ikke "drepe alle bakterier", men rengjøring og sterilisering av daglige klær er tilstrekkelig.
Hvis det er hudsykdomspasienter i familien, eller har høyere krav til "ren", og ønsker å forbedre desinfeksjonen av bakterier, kan du bruke den med dråpe eller Viagra antibakteriell oppløsning.

Prinsippet om antimiddvaskemiddeler den samme, den er avhengig av å "vaske bort" midd. Denne typen vaskeprodukter som kommer i kontakt med menneskekroppen kan ikke formuleres på samme måte som sprøytemidler.

Ønsker å fjerne midd fullstendig, men stol også på den todelte tilnærmingen "høy temperatur + slå". I stedet for å kjøpe antimiddvaskemiddel, er det bedre å la klær få mer sol.

Inneholder ikke fluorescerende blekemidler
Er ikke mer verdt å kjøpe
Vasking av klær trenger fluorescerende blekemidler, akkurat som næringsmiddelindustrien trenger konserveringsmidler, og du trenger ikke bekymre deg for mye om å velge vanlige merker.

Når klærne er gule, vil det fluorescerende blekemidlet absorbere ultrafiolett lys som sender ut blå bølgelengder av farge, og kombineres med gult lys (komplementær fargelys) for å produsere hvitt lys, noe som får klærne til å se hvitere ut, og hvis det er en fargemønsterkontrast, det vil virke mer levende.

Dessuten har den nasjonale standarden for mengden fluorescerende blekemiddel tilsatt i vaskeprodukter også strenge forskrifter, valget av vanlige produsenter av produkter trenger ikke å bekymre seg for dette problemet.

BE3

 

Ovenfor artikkel kinesiske ord er fra Dingxiang Doctor. Oversatt av oss.

 

Våre produkter inkludereraerosol luftfrisker, solid duft, toalett rengjøringsgel, toalettrengjøringsskatt, sjampo, dusjsåpe, hånddesinfeksjonsmiddel, vaskemiddel, flytende rengjøringsmiddeloggassrenserserie.

 

Deaerosol luftfriskerserien inkluderer250ml trigger luftfrisker, 250 ml luftfrisker påfyll, 300 ml luftfrisker, 400 ml luftfrisker, og480 ml luftfrisker

 

Desolid duftserien inkluderer70g hengende luftfrisker, 80 g gelfrisker, 150 g gel luftfrisker, og200 g gelfrisker

 

Toalettrengjøringsgeléinkluderer 1 * 44gtoalett rengjøringsgel, 2 * 44g+1toalett rengjøringsgel

 

Toalettrenseblokkerinkluderer 2 * 50 g, 3 * 50 g, 180 g og 3 * 60 g

 

Sjampotilgjengelig i 500ml, 750ml, 800ml

 微信图片_20240606111729

Dusjgelétilgjengelig i 500ml, 7500ml, 1300ml

 

Det er 300ml, 400ml, 4500ml, 500mlhånddesinfeksjonsmidlertilgjengelig skumtype og vanlig geltype.

 

Vaskemiddeltilgjengelig i 500ml, 1kg, 2kg, 3kg, 5kg

 

Flytende rengjøringsmidlerinkluderer 500 ml, 1 kgflytende vaskemiddel, 500 ml, 750 mlhusholdningsrengjøringsmidler, rengjøringsmidler for kjøkken, toalettrengjøringsmidler, rengjøringsmidler for baderom, rengjøringsmidler for glass, rengjøringsmidler for rustfritt stål, oggulvrengjøringsmidler

 

Degassrenserserien er også enhusholdningsrengjøring, kjøkkenrens, toalettrens, baderomsrens, glassrens, rengjøringsmiddel for rustfritt stål, oggulvrensved 400 ml volum.

 

https://www.delishidaily.com/personal-care-products-series/


Innleggstid: 19. august 2024